Nema domaćice kojoj se nije desilo da tokom farbanja jaja pojedini i popucaju. Evo jedne lepe ideje kako da ih iskoristite i dobijete lepo i efektno predjelo. Naravno, uvek ih možete iskoristiti u raznoraznim salatama, ali ovo će, priznaćete, oduševiti vaše ukućane ali i goste ako ih u ovom posebnom danu budete imali. Kratak video koji će vam dati inspiraciju da osmislite i možda neki svoj recept :)
Punjena jaja u korpicama od kačkavalja
Količina svih namirnica zavisi od toga koliko korpica želite da napravite. Ja sam za dvanaest korpica iskoristila:
150 gr gauda kačkavalja
Nadev:
Količina sastojaka zavisi koliko jaja punite. Sve ide u istoj srazmeri.
1 kisela pavlaka
1 krem sir
žumanca
50 gr suvomesnatog po izboru (dimljena pileća prsa)
malo senfa ko voli pikantnije
Dekoracija po želji
Prijatno!